Carport zadeldak + berging 4 vakken Mijdrecht

Carport zadeldak + berging 4 vakken Mijdrecht

Deze houten carport met berging / garage, inspiratie model type Mijdrecht, bestaat uit 2 ruimtes. Een gedeelte dient als carport (4 vakken) en het andere gedeelte als afsluitbare berging/garage. Het geheel kan gemaakt worden van geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Andere houtsoorten en afmetingen zijn natuurlijk ook mogelijk. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

De staanders van de carport zijn 145x145mm en deze staan op beton poeren. De materialen, de afmetingen en de indeling van eventuele deuren en ramen zijn geheel naar wens aan te passen. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke carport wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen caport/berging/garage en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, de hoogte en eventieel het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Er zijn ook extra mogelijkheden om deze berging geheel of gedeeltelijk te isoleren en er binnen, interne scheidingswanden te plaatsen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure