Tuinhuis zadeldak + zij overkapping Malden

Tuinhuis zadeldak + zij overkapping Malden

Inspiratie model type, vrijstaand tuinhuis met overkapping Malden, is één van onze toppers. Dit is de perfecte combinatie van een praktische opbergruimte en een gezellige zitruimte. Dit tuinhuis heeft een mooi zadel/puntdak, hier afgebeeld met metalen dakpanplaten, maar uiteraard kunt u uit verschillende soorten dakbedekking kiezen. Uw tuinhuis kan ook worden geleverd met dakshingles, dakpanplaten en echte dakpannen, in verschillende kleuren. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinhuis.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gemaakt en kan als totaal, compleet, prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen tuinhuis met of zonder overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak en wel of geen zolder. Wij maken alles op maat en wens van de klant. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van glazen schuifpanelen en om het tuinhuis te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure