Overkapping platdak + berging Katwijk

Overkapping platdak + berging Katwijk

Deze overkapping, inspiratie model type Katwijk, heeft een plat dak en rondom het dak, een dak overstek, met een boeiboord en een mooie berging.  Zo'n bouwwerk geeft de mogelijkheid om onder de overkapping te zitten en heeft opslagruimte in de berging. In deze berging zit een dichte deur en een deur met melkglas. In de achterwand, zijn op wens van de klant, vensters geplaatst. Op de betonnen poeren, staan de staanders met de schoren. De achterwand kan ook aan de binnenzijde, betimmerd worden. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Onze bouwerken met een platdak hebben een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via de PVC dak doorvoer, wordt afgevoerd. Het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd  / verduurzaamd vurenhout. Elke overkapping met of zonder berging, wordt samengesteld zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel het type raam en deur. 1001tuinhuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en om de berging van deze overkapping te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure