Tuinhuis zadeldak + overkapping Alkmaar

Tuinhuis zadeldak + overkapping Alkmaar

Het vrijstaande tuinuis met overkapping en een zadeldak, inspiratie type Alkmaar, is hier afgebeeld met een lange kop/voorluifel, echte dakpannen als dakbedekking en een zinken dakgoot. Dit tuinhuis is opgebouwd door middel van de prefab houtbouw methode, wat inhoudt dat we staanders gebruiken en de buitenkant betimmeren met zwarte Zweeds rabat planken. De twee staanders, de ramen en deuren van het tuinhuis zijn gemaakt van hardhout. Wij kunnen dit tuinhuis geheel met complete prefab wanden bij u thuis afleveren. Ook hebben wij de verf, om het het tuinhuis te (laten) schilderen.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere afmetingen, dakbedekking, houtsoort en/of andere deuren en ramen. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinhuis.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam, staat ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak en wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes heeft meer 1000 mogelijkheden.

Ook heeft u extra mogelijkheden tot het plaatsen van glazen schuifpanelen en om het tuinhuis te (voor-)isoleren. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure