• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Tuinkantoor platdak Red-Cedar Haps

Tuinhuis/kantoor platdak Red-Cedar Haps

Bij dit moderne tuinhuis/kantoor, type Haps, zijn de wanden opgebouwd uit houten frames, verticaal betimmerd met zeer exclusief Western Red-Cedar hout. Het Red-Cedar hout is onbehandeld en heeft van nature voldoende bescherming, tegen weer en wind.

Het hout van dit moderne tuinkantoor, type Haps, zal op den duur vergrijzen, wat een prachtige en natuurlijke uitstraling geeft. Het Red-Cedar tuinhuis/kantoor kan geleverd worden met een enkele of een dubbele deur en verschillende type ramen. Tevens is hier aan de buitenkant, een vloer van vlonderplanken gemaakt.

Dit moderne tuinkantoor kan ook worden voorzien van vloer-, wand- en dak isolatie, ook bestaat de mogelijkheid om de ruimte op te delen doormiddel van scheidingswanden.

Er zijn natuurlijk ook mogelijkheden voor het kiezen van een ander soort hout, dakvorm, ramen en deuren. Er zijn meer dan 1001 mogelijkheden.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc. 

Ook zijn er mogelijkheden voor een lichtkoepel en om het tuinhuis/kantoor te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK