• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinhuis zadeldak + overkapping Oss

Tuinhuis zadeldak + overkapping Oss

Dit mooie robuuste tuinhuis met overkapping, inspiratiemodel type Oss, is opgebouwd met douglas zweeds rabathout en rondom het dak is een dakoverstek met boeiboordplanken aangebracht. De set dubbele deuren, zijn van hardhout gemaakt. Op het dak liggen metalen dakpanplaten. Hierbij zijn aan de dakranden, zinken dakgoten en regenpijpen gemonteerd. De staander met schoren, staat op een betonpoer. De binnenkant van de overkapping kan ook geheel betimmerd worden. Het geheel wordt in een compleet bouwpakket van prefab wanden bij u thuis afgeleverd. 

Er is genoeg ruimte, onder de overkapping, om er te zitten en in de berging is voldoende ruimte voor de opslag van uw (tuin-) gereedschap, de stalling van fietsen en/of te gebruiken als hobbyruimte. U kunt natuurlijk ook voor een ander soort hout, dakbedekking en modelvorm kiezen.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet kant en klaar, (prefab-wanden) bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze monteurs, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 

Ook zijn er een mogelijkheden tot het plaatsen van interne scheidingswanden, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK