• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Overkapping platdak Winsum

Overkapping platdak Winsum

Dit houten prieel platdak met rondom het dak, een dak overstek, type Winsum, is een veel verkocht model. Het vrijstaande prieel is erg populair onder de echte tuinliefhebbers. Hiermee maakt u uw tuin klaar voor niet alleen het voorjaar en de zomer, maar kunt u ook genieten van de andere seizoenen. Bij dit type is gekozen voor een dichte achterwand, een dichte zijwand en een half-dichte zijwand. De binnenzijden kunnen natuurlijk ook betimmerd worden. Dit kunt u naar eigen wens aanpassen. Voor de fundering van de staanders, is gebruik gemaakt van betonpoeren, waar de staanders met schoren op staan. Het prieel op de afbeelding is gemaakt van geïmpregneerd vurenhout. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

Prieel Winsum Specificaties zoals afgebeeld:

Prieel plat dak:  630x300 cm
Palen:  120x120 mm
Totale hoogte:  245 cm
Wanden:  Zweeds rabat
Materiaal dak:  EPDM dakbedekking
Goten:  PVC gootuitloop (exclusief regenpijp)
Houten boeiboord:  19x195 mm, afgewerkt met een aluminium daktrim
Dakoversteek:  15 cm rondom

Zit het prieel met platdak zoals u het wenst er niet tussen? Wilt u liever een andere houtsoort, vorm of indeling van de wanden? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de oranje knop hieronder. Geef uw wensen door en wij zullen u geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK