• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Hoekprieel platdak Vught

Hoekprieel platdak Vught

Het houten hoek prieel Vught is een veel verkocht model. De vrijstaande veranda / prieel is erg populair onder de echte tuinliefhebbers. Hiermee maakt u uw tuin klaar voor niet alleen het voorjaar en de zomer, maar kunt u genieten van alle seizoenen. Bij dit type is gekozen voor twee dichte achterwanden en twee glazen wanden. Rondom het dak, is een dak overstek gemaakt. Dit bouwwerk kunt u naar eigen wens indelen en aanpassen. Voor de fundering is gebruik gemaakt van verstelbare beton poeren. Het bouwwerk is gemaakt van geïmpregneerd vurenhout. Andere opties zijn natuurlijk mogelijk. Ook hebben wij de verf, om het prieel zelf te (laten) schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

Prieel Vught Specificaties zoals afgebeeld:

Prieel plat dak:

  350 x 350 cm

Palen:

 90 x 90mm

Totale hoogte:

  245 cm

Wanden:

  Standaard rabat

Materiaal dak:

  EPDM dakbedekking

Goten:

  PVC gootuitloop (excl. regenpijp)

Houten boeiboord:

  19 x195mm, afgewerkt met een aluminium daktrim

Dakoversteek rondom:

  15 cm

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK