• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Hoekprieel platdak Burgerbrug

Hoekprieel platdak Burgerbrug

Dit mooie houten hoek prieel, type Burgerbrug, is een mooie oplossing voor in uw tuin. Met een hoekprieel wint u enorm veel ruimte in een kleine tuin, doordat u deze in een hoek kunt plaatsen en aan meerdere kanten open kunt laten of dicht kunt maken. Het prieel is compact, maar is toch mooi strak gelijnd en heeft een plat dak, wat weer ten goede komt aan de strakke uitstraling.

Zo'n hoekprieel heeft twee halfdichte zijwanden en twee volledig dichte achterwanden. Dit is geheel naar eigen wens te bepalen. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een wat romantischere look en gaan voor balustrades (80cm hoog). Optioneel zijn ook ramen in bijvoorbeeld in de halfdichte wanden wat de lichtinval ten goede komt.  Het hout is volledig komo vacuüm druk geïmpregneerd vuren hout. Maar er zijn allerlei verschillende houtsoorten verkrijgbaar, om uw prieel van te bouwen. Dit prieel kan als "doe het zelf" bouwpakket bij u thuis worden geleverd.

1001tuinhuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

Specificaties zoals afgebeeld:

Prieel afgebeeld:  350x350 cm
Totale hoogte:  245 cm
Houtsoort:  Geimpregneerd vuren
Materiaal dak:  EPDM rubber folie      
Gootuitloop  PVC uitloop (Excl. regenpijp)      
Staanders / palen  120x120 mm      
Boeiboord  19x195 mm afgewerkt met daktrim      
Lampjes:  Exclusief

Bent u benieuwd wat dit houten prieel naar uw wensen gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK