• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Carport platdak Muiden

Carport platdak Muiden

De vrijstaande Carport, inspiratie model type Muiden, heeft een plat dak met een kleine berging. Het geheel is opgebouwd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Rondom het dak, is een dak overstek gemaakt. De staanders met de schoren, staan op beton poeren. Op het dak ligt EPDM dak rubberfolie. U kunt natuurlijk ook kiezen, voor een andere dakvorm, houtsoort en/of andere afmetingen (denk hierbij ook aan de extra hoogte, voor een camper).

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke carport, kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen carpot en kies zelf, een houtsoort, de afmetingen, eventueel het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel, vlakglas lichtvenster  en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK