• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Carport platdak dubbel De Luxe Het Gooi

Carport platdak dubbel De Luxe Het Gooi

Deze luxe carport, type Het Gooi, is afgebeeld met robuuste staanders met een boven en onder sokkel (sierverdikking) wat een nostalgische uitstraling geeft. De carport, type Het Gooi, heeft een platdak en rondom de dakrand, een sierlijst met een boeiboord. 

Zo'n  luxe carport is gefabriceerd uit onder druk geïmpregneerdverduurzaamd vurenhout, welke later door de klant, in een witte kleur is geschilderd. Ook hebben wij de verf, om de carport zelf te (laten) schilderen.

Hieronder staan de specificaties vermeld van de luxe houten carport, zoals die is afgebeeld. De hout soorten, afmetingen en eventueel een andere indeling van de wanden zijn naar wens aan te passen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elke carport op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam staat ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen carport en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

Specificaties zoals afgebeeld:

Carport:   6,0 x 7,0 m
Palen:   145 x 145 mm + verdikking
Oppervlakte:   42 m2
Doorrij hoogte:   2,18 m
Totale hoogte:   2,45m
Fundering:   Betonpoeren (optie)
Materiaal dak:   EPDM dakbedekking
Goten:   PVC gootuitloop

Zit de houten carport zoals u het wenst er niet tussen? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de groene knop. Geef uw wensen door en wij zullen geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK