• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Carport platdak Cadzand

Carport platdak Cadzand

Deze carport, inspiratie model type Cadzand, heeft een platdak en rondom het dak, een dak overstek met een dubbele boeiboord. De carport kan vrijstaand opgebouwd worden, maar deze kan ook eenvoudig tegen een muur of een ander bouwwerk worden bevestigd. De carport is perfect te gebruiken voor het stallen van uw  auto, caravan, camper en/of boot. Zo'n carport is opgebouwd met douglas hout en kan ook worden geleverd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout of een ander soort hout. Het dak heeft als dakbedekking EPDM dak rubberfolie. Op de beton poeren staan de staanders, met schoren. U kunt zelf, de hoogte, breedte en de lengte van uw carport, kiezen. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke carport, kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen carport en kies zelf, een houtsoort, de afmetingen, de hoogte, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd en eveutueel betimmerde wanden.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel, vlakglas lichtvenster  en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK