• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Carport platdak + berging Red-Cedar IJmuiden

Berging platdak modern + carport Red-Cedar IJmuiden

Deze moderne carport met berging type IJmuiden, is uitgevoerd in zeer exclusief Red-Cedar hout en erg populair. De berging naast de carport kan perfect gebruikt worden als bergruimte voor uw fietsen, (tuin-) gereedschap, tuinmeubilair en/of als hobbyruimte.

Uiteraard is het type IJmuiden ook samen te stellen met andere afmetingen, houtsoorten, andere deuren en ramen. zie de mogelijkheden bij informatie/materiaalkeuze op deze website.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc

Ook is er een mogelijkheid tot het plaatsen van een lichtkoepel, glazen paneeldeuren en om de berging te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

Specificaties:    
     
Breedte   ca. 10.00 m  
Diepte   ca. 8.00 m  
Indeling   berging 3.00 m / carport 7.00 m  
Hoogte   ca. 3.00 m  
Houtsoort:   Red Cedar  
Materiaal dak:   EPDM rubberfolie  
Ramen:   diverse opties mogelijk  
Deuren:   1 loopdeur         

Bent u benieuwd wat het tuinhuis aangepast op uw wensen gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK