• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Berging lessenaarsdak Red-Cedar Wormerveer

Berging lessenaarsdak Red-Cedar Wormerveer

Berging lessenaarsdak Wormerveer, is hier precies achterin de tuin, tussen de muren van de buren geplaatst. Echt maatwerk. Deze berging is gemaakt van zeer exclusief Red-Cedar hout, welke verticaal is betimmerd. Wij hebben ook de mogelijkheid om de betimmering horizontaal uit te voeren, dan ziet het er geheel anders uit. De deuren zijn van hard hout gemaakt en deze kunnen worden aangeleverd, onbehandeld en in de grondverf. Tevens hebben wij de verf/lak om de berging te (laten) schilderen.

Er is hier een PVC regen afvoergoot gemonteerd. Op de EPDM dak rubberfolie zijn, sedum cassettes met kleine groene planten geplaatst. Dit is goed voor de isolatie en ziet er zomers, mooi groen uit. Wij kunnen het dak op wens van de klant, voorbereiden om sedum cassette te plaatsen.

Elk bouwerk op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst. U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc. 

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout.

Ook zijn er mogelijkheden voor een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of om de berging geheel te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK