Tuinhuis platdak + overkapping Emmen

Tuinhuis platdak + overkapping Emmen

Dit tuinhuis met overkapping en een berging, inspiratie model type Emmen, heeft op de foto nog een kleine overkapping aan de linkerzijde van 80cm, voor eventueel een brandhout- en/of een vuilcontainer opslag. Rondom het platte dak, is een dak overstek met een dubbel boeiboord geplaatst. De overkapping aan de rechterzijde geeft plek voor een tuinset of loungeset. Het tuinhuis is ideaal te gebruiken, als stallings-, opslag- en/of hobbyruimte. Natuurlijk kan de overkapping, ook links geplaatst worden van het tuinhuis.

De staanders met schoren van de overkapping, hebben de afmeting 12x12cm. Het bouwwerk is opgebouwd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en wordt als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis met of zonder overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. Wij maken alles op maat en wens van de klant. 1001tuinhuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra opties tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en om het tuinhuis te (voor-)isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure