Tuinhuis platdak + zij-, voor-overkapping Gorredijk

Tuinhuis platdak zij-, voor- overkapping Gorredijk

Dit hoektuinhuis met een zij overkapping en een platdak, inspiratie model type Gorredijk, is multifuntioneel. Zo'n tuinhuis is een perfecte combinatie van een bergruimte voor al uw tuinspullen en een relaxte zitplek in één. Het tuinhuis is een ideale oplossing om bijvoorbeeld de stalling van uw fietsen en om uw erin gereedschap op te bergen. Van het zitgedeelte kunt u ook in de winter volop genieten met gebruik van een warmtestraler. Het gezellige tuinhuis met 2 overkappingen kan perfect in een hoek van de tuin geplaatst worden. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis met of zonder overkapping en kiest zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Zoals het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis geheel te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure