Tuinhuis zadeldak + overkapping Oss

Tuinhuis zadeldak + overkapping Oss

Dit mooie robuuste tuinhuis met overkapping, inspiratiemodel type Oss, is opgebouwd met douglas zweeds rabathout en rondom het dak is een dak overstek met boeiboordplanken aangebracht. De set dubbele deuren, zijn van hardhout gemaakt. Op het dak liggen metalen dakpanplaten. Hierbij zijn aan de dakranden, zinken dakgoten en regenpijpen gemonteerd. De staander met schoren, staat op een betonpoer. De binnenkant van de achterwand van de overkapping, kan ook geheel betimmerd worden. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren.

Er is genoeg ruimte, onder de overkapping, om er te zitten en in de berging is voldoende ruimte voor de opslag van uw (tuin-) gereedschap, de stalling van fietsen en/of te gebruiken als hobbyruimte. U kunt natuurlijk ook voor een ander soort hout, dakbedekking, afmetigen en modelvorm kiezen. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinhuis.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet kant en klaar, (prefab-wanden) bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze monteurs, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder overkapping wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van interne scheidingswanden, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure