Berging platdak Westland

Berging platdak Westland

De houten berging, van inspiratie model type Westland, heeft een kubusvorm en een platdak. Voor dit bouwwerk is geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout gebruikt, welke verticaal is betimmerd. Speciaal voor de klant, is er een extra brede schuifdeur gemonteerd, dat bespaard veel ruimte en een stuk gemakkelijker, om er met de fiets binnen te komen. Op het dak is als dakbedekking, EPDM dak rubberfolie gelegd, afgewerkt met een aluminium strip. Deze berging, wordt onder andere gebruikt worden, voor de stalling van de fietsen en de opslag van uw (tuin-) gereedschap. Er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden.

Uw berging wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke berging wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen houten berging en kies zelf, eenmodel, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en (extra brede schuifdeur-)deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er de extra mogelijkheden tot het plaatsen, een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of om de berging te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure