Overkapping platdak Veldhoven

Overkapping platdak Veldhoven

Deze mooie vrijstaande overkapping, inspiratie model type Veldhoven, heeft een plat dak en rondom het dak, een dak overstek met een boeiboord. Dit model is geheel opgebouwd met geïmpregneerde / verduurzaamde vurenhouten staanders en planken.

De staanders staan op beton poeren. Er zijn per open zijde, vier glazen schuifpanelen op funderingskokers gemonteerd. Aan de uiteinden van de open zijden zijn shutterwanden geplaatst. Ook de binnen zijden van de wanden zijn betimmerd. Onder de dak overstek, zijn lichtspotjes geplaatst. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere hout soort, een andere dakvorm en/of een geheel ander model. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie en is afgewerkt met een aluminium strip.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke overkapping met of zonder plat dak wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen overkapping en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel, het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure