Berging platdak + veranda Greffelkamp

Berging platdak + veranda Greffelkamp

Deze mooie houten berging met veranda, inspiratie model, type Greffelkamp, heeft een platdak met rondom de dakrand, een dak overstek, met een boeiboord. Dit model is een echte hardloper. De berging is ideaal, om bijvoorbeeld als bergruimte te gebruiken en de veranda om heerlijk onder te zitten. De berging heeft een enkele deur met melkglas vensters, andere soorten deuren en vensters zijn natuurlijk ook mogelijk. Het bouwwerk is opgebouwd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout en de staander met de schoren, staat op een beton poer. De achterwand, kan ook aan de binnenzijde betimmerd worden.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke berging wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen houten berging met of zonder veranda en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en om de berging te isoleren. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure