Tuinhuis zadeldak + luifel Baarn

Tuinhuis zadeldak + luifel Baarn

Het tuinhuis met luifel en een zadeldak, inspiratie model Baarn, is opgebouwd met geïmpregneerd / verduurzaamd Zweeds rabat vurenhout. Als dakbedekking zijn hier echte dakpannen gebruikt. Tevens is er een overstek aan het dak gemaakt, waar een zinken dakgoot aan is bevestigd. Natuurlijk bepaald de klant, het model, de afmeting, het houtsoort en de dakvorm. 1001tuinhuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Het tuinhuis/kantoor kan ook geleverd worden met een enkele of een dubbele deur en verschillende type ramen. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinhuis.

Dit nostalgische tuinhuis/kantoor kan ook worden voorzien van vloer-, wand- en dak isolatie, ook bestaat de mogelijkheid om de ruimte op te delen doormiddel van interne scheidingswanden.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder luifel wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van glazen schuifpanelen, binnenwanden en om het tuinhuis/kantoor geheel te (voor-)isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure