Prieel schilddak Voorburg

Prieel schilddak Voorburg

Dit leuke houten rechthoekige vrijstaande prieel met schilddak, inspiratie model type Voorburg, is uniek in zijn soort, door de aparte afmeting. Natuurlijk zijn alle afmetingen te verkrijgen en alles is naar wens en op maat te maken. Dit prieel met de staanders en schoren, is met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout opgebouwd. De binnen zijden van de wanden kunnen ook betimmerd worden. Gegarandeerd de komende jaren, onderhoudsvrij. Ook is het prieel aan te bouwen tegen een muur, in plaats van vrijstaand, zoals op de afbeelding. Alles kan naar uw wens, verzorgd worden. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk prieel wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen prieel en kies, een model, een houtsoort, de dakvorm, de afmetingen en eventueel het type raam en deur.  1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure