Carport platdak dubbel De Luxe Het Gooi

Carport platdak dubbel De Luxe Het Gooi

Deze luxe aanbouw carport, inspiratie model type Het Gooi, is afgebeeld met robuuste staanders met een boven en onder sokkel (sierverdikking) wat een nostalgische uitstraling geeft. De carport, Het Gooi, heeft een plat dak en rondom de dakrand, een sierlijst met een boeiboord. 

Zo'n  luxe carport is gefabriceerd uit onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout, welke later door de klant, is geschilderd. Ook hebben wij de verf, om de carport zelf te (laten) schilderen.

De hout soorten, afmetingen, de hoogte en eventueel een indeling van de tussen wanden, zijn naar wens aan te passen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke carport met of zonder berging, wordt samengesteld zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen carport en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen de hoogte en eventueel het type raam en deur en de vorm van het dak. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure