Veranda in Noord-Holland, op maat

Bent u op zoek naar een veranda / overkapping in Noord-Holland of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats en montageteams. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan veranda inspiratiemodellen. Elke veranda, wordt samengesteld zoals u het wenst. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Noord-Holland aan het werk met veranda's, maar ook voor een tuinhuisje, een berging, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Tevens zijn er mogelijkheden, voor een veranda met een compleet, kant en klaar, bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd. Onze buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Overkapping platdak Krabbendam

Overkapping platdak Krabbendam (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen veranda 

Voor de maatwerk specialist in veranda's, is ook geen enkele veranda in Noord-Holland hetzelfde. Wij bieden veranda's, op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf de afmetingen, welke houtsoort, welke kleur hout, maar eventueel ook hoeveel deuren en ramen de veranda moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? 

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een veranda in Noord-Holland of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Ontwerp uw veranda. U kunt ook voor uw eigen veranda, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, een houtsoort en uw ontwerp model, met eventuele deuren en ramen, aan ons doorgeeft.

Veranda samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284