Veranda Groningen

Zoekt u een veranda in Groningen. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats en deskundige montageteams.1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan veranda inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Groningen aan het werk met schuren, maar ook voor een tuinhuisje, een berging, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Tevens zijn er mogelijkheden, voor een veranda met een compleet, kant en klaar, "doe het zelf", zelfbouw bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd als een kant en klaar, compleet prefab, paneelbouw pakket en onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Overkapping platdak Winsum

Overkapping plat dak Winsum (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen veranda 

Voor de maatwerk specialist in veranda's, is ook geen enkele veranda hetzelfde. Wij bieden veranda's, op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf de afmetingen, welke houtsoort, welke kleur hout, maar eventeel ook hoeveel deuren en ramen de veranda moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? 

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een veranda in Groningen of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Ontwerp uw eigen veranda. U kunt ook voor uw eigen veranda, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, een houtsoort en uw ontwerp model, met eventuele deuren en ramen aan ons doorgeeft.

Veranda samenstellen

1001tuinhuisjes, is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK