Tuinhuisje kopen, in Zevenaar

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Zevenaar of omgeving? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Zevenaar aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor en/of extra's bent u op de juiste website. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een compleet, kant en klaar bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd. Onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Veranda platdak + glazen schuifpanelen Zevenaar

Veranda plat dak + glazen schuifpanelen Zevenaar (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw tuinhuis

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is geen enkel tuinhuisje in Zevenaar en omgeving hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf welke afmetingen, het houtsoort, het model, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies over  schilderwerk. Zoekt u een tuinhuisje met overkapping of luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Zevenaar  of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen opgeeft.

Tuinhuis samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284