Tuinhuisje kopen, in Zeeland

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Zeeland of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerfabriek. 1001tuinhuisjes.nl heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Zeeland aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor en/of extra's. Het gehele tuinhuisje wordt bij u thuis afgeleverd, als een compleet prefab, paneelbouw pakket, met een duidelijke montage handleiding. Onze monteurs, staan voor u klaar.

Tuinhuis zadeldak + berging Zeeland

Tuinhuis zadeldak + berging Zeeland (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw tuinhuis

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is ook geen enkel tuinhuisje in Zeeland hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf; het houtsoort, het model, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, een andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak? Alles is bij 1001tuinhuisjes, mogelijk.

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Zeeland of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een beter idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen opgeeft.

Tuinhuis samenstellen

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK