Tuinhuisje kopen, in Limburg

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Limburg of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Limburg aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor en/of extra's. Wij kunnen uw tuinhuisje, bij u thuis bezorgen en monteren. Alles wordt bij u thuis afgeleverd als een compleet prefab, paneelbouw pakket, om het tuinhuisje zelf op te (laten) bouwen. Onze monteurs, staan ook voor u klaar.

Tuinhuis zadeldak + zij overkapping Limburg (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw tuinhuis

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is geen enkel tuinhuisje in Limburg hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, het model, de afmetingen, welke houtsoort, welke kleur, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? Wij horen het graag van u.

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Limburg of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een beter idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen tuinhuisje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen opgeeft.

Tuinhuis samenstellen

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK