Wilt u een tuinhuisje inclusief montage. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes, aan het juiste adres. Wij hebben een eigen ontwerpafdeling met een timmerwerkplaats en deskundige buitenmonteurs. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes inspiratiemodellen. Ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor zit u op de juiste website. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een compleet, kant en klaar, doe het zelf bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd als een compleet prefab, paneelbouw pakket en onze eigen deskundige buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Tuinhuis platdak + overkapping Drenthe

Tuinhuis platdak + overkapping Drenthe (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen tuinhuis inclusief montage

Voor de maatwerk tuinhuisspecialist in tuinhuisjes, is ook geen enkel tuinhuis hetzelfde. Wij bieden uw tuinhuis inclusief montage, op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf welke, afmetingen, een model,  een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, wij zitten voor u klaar. Zoekt u een tuinhuisje met overkapping of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw eigen tuinhuisje een geheel gratis en vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen opgeeft.

Tuinhuis inclusief montage samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284