Sterk in maatwerk, tuinhuisjes Houten

Als de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is ook geen enkel tuinhuisje in Houten hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes, op maat aan en bij ons is alles mogelijk. 1001tuinhuisjes.nl heeft een eigen ontwerpafdeling.U bepaalt zelf welke houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een, kant en klaar, doe het zelf bouwpakket. Alles wordt dan aan geleverd als een prefab, paneelbouw pakket.

Tuinhuisje Houten

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Houten of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes.nl aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes.nl heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes en andere inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Overijssel aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor en/of extra's.

Tuinhuisje kopen, in Houten

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Houten of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een beter idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor dit specifieke tuinhuisje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de maten op geeft.

Tuinhuisje Gelderland samenstellen?

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Tuinhuisje in Houten

flyer
Tuinhuis afbeelding

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK