Tuinhuisje Houten

Bent u op zoek naar een tuinhuisje Houten. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats en deskundige montageteams. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan houten tuinhuis inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij door geheel Nederland aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor en/of extra's. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een compleet, kant en klaar, doe het zelf bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd als een compleet prefab, paneelbouw pakket. Onze buitenmonteurs, staan al ook voor u klaar.

Berging platdak Houten

Berging platdak Houten (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw houten tuinhuisje

Voor de maatwerk specialist in houten tuinhuisjes, is geen enkel houten tuinhuisje hetzelfde. Wij bieden houten tuinhuisjes op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf welke, afmetingen, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk. Zoekt u een tuinhuis met overkapping of luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes, ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw eigen tuinhuisje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen opgeeft.

Tuinhuisje Houten samenstellen

1001tuinhuisjes, is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284