Tuinhuisje in Haaksbergen

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Haaksbergen of omgeving? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes en andere inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Overijssel aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor bent u op de juiste website. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren, uw tuinhuis. Onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Tuinhuis platdak + veranda Veldwijk

Tuinhuis plat dak + veranda Veldwijk (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw tuinhuisje

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisje, is geen enkel tuinhuisje in Haaksbergen en omgeving, hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf, het model, de afmetingen welk houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, neem contact met ons op. Zoekt u een tuinhuisje met schuur of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën voor maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Haaksbergen of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Tuinhuisje samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284