Tuinhuisje Etten-Leur

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Etten-Leur of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes en andere inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Brabant en landelijk aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor en/of extra's.

Veranda platdak + glazen schuifpanelen Nijmegen

Maatwerk tuinhuisjes in Etten-Leur

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is ook geen enkel tuinhuisje in Etten-Leur en in deze omgeving hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf, het model, de afmetingen, welk houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën voor maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Etten-Leur of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een beter idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de maten op geeft.

Tuinhuisje Etten-Leur samenstellen?

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Tuinhuisje in Etten-Leur

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK