Tuinhuisje in Breukelen

Bent u op zoek naar een tuinhuisje en/of een ander houten bouwwerk in Breukelen of omgeving? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes en andere inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Breukelen aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Uw tuinhuisje wordt in onze eigen timmerwerkplaats gemaakt en bij u thuis afgeleverd, als bouwpakket. Wij hebben ook professionele buitenmonteurs, welke voor u klaar staan. 1001tuinhuisjes, ontwerpt, timmert, levert en monteert uw bouwwerk.

Carport platdak Breukelen

Carport plat dak Breukelen (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is geen enkel tuinhuisje hetzelfde. Wij bieden prefab tuinhuisjes op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, het model, de afmetingen, welk houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, wij zitten voor u klaar. Zoekt u een tuinhuisje met een berging of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën voor maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Tuinhuis samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK