Tuinhuisje kopen, in Brabant

Bent u op zoek naar een tuinhuisje in Brabant of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes.nl aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerfabriek. 1001tuinhuisjes.nl heeft een ruim aanbod aan tuinhuisjes inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Brabant aan het werk met tuinhuisjes, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor en/of extra's.Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een, kant en klaar, doe het zelf bouwpakket. Alles wordt dan aan geleverd als een prefab, paneelbouw pakket.

Sterk in maatwerk tuinhuisjes, in Brabant

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is ook geen enkel tuinhuisje in Brabant hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf welke houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? Ook hebben lichtkoepels en kan het tuinhuisje geisoleerd worden.

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Brabant of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een beter idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor dit specifieke tuinhuisje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de maten op geeft.

Tuinhuisje Brabant samenstellen?

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Tuinhuisje in Brabant

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK