Terrasoverkapping

Bent u op zoek, naar een terrasoverkapping. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij maken een totaal compleet zelf bouwpakket met kant en klare, prefab wanden en leveren de daarbij behorende accessoires, bij u thuis af. 1001tuinhuisjes heeft een ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt aan het werk, met terrasoverkappingen, maar ook voor een veranda, een carport, een schuur, een tuinhuisje, een overkapping, een kapschuur en/of een garage, bent u op de juiste website. Alles wordt bij u thuis afgeleverd en onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Tuinhuis platdak Vorden

Tuinhuis platdak Vorden (Voor meer informatie, klik op de foto)

Terrasoverkapping ontwerpen

Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerfabriek. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan terrasoverkapping inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn veel met terrasoverkappingen aan het werk, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een kapschuur, een tuinkantoor en/of extra's. Ook zijn er mogelijkheden, voor een terrasoverkapping met een, kant-en-klaar, doe het zelf bouwpakket. Alles wordt dan aan geleverd als een kant en klare, complete prefab, paneel bouwpakket.

Terrasoverkapping monteren

Voor de maatwerkspecialist in tarrasoverkappingen, is er ook geen enkel overkapping  hetzelfde. Wij bieden terrasoverkappingen op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf welke houtsoort, welke kleur hout en eventueel ook hoeveel deuren en ramen de carport moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, eventueel andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Hebt u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een terrasoverkapoingen? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw specifieke terrasoverkapping een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de maten doorgeeft.

Terrasoverkapping samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284