Schuur met overkapping 

Bent u op zoek naar een schuur met overkapping? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerfabriek en montageteams.  1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij aan het werk met schuren, maar ook voor een tuinhuisje, een berging, een veranda, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Tevens zijn er mogelijkheden, voor een schuur met een compleet bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd als een compleet, paneelbouw pakket. Onze buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Tuinhuis zadeldak + overkapping Noord-Holland

Tuinhuis zadeldak + overkapping Noord-Holland (Voor meer informatie, klip op de foto)

Ontwerp uw schuur met of zonder overkapping

Als maatwerk specialist in houten schuren, is ook geen enkele schuur hetzelfde. Wij bieden schuren op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf de afmetingen, welke houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen uw schuur moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? Ook hebben lichtkoepels, glazen schuifpanelen en kan de schuur (voor-) geïsoleerd worden.

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een schuur, ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Ontwerp uw eigen schuur. U kunt ook voor uw schuur, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, een houtsoort en uw ontwerp model met deuren en ramen aan ons doorgeeft.

Schuur samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK