Schuur Houtbouw

Bent u op zoek naar een Schuur Houtbouw. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerfabriek en deskundige montageteams. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan schuur inspiratiemodellen en timmeren het voor u op maat.  Door onze landelijke dekking zijn wij bij u in de buurt, aan het werk met schuren, maar ook voor een tuinhuisje, een berging, een veranda, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Alles wordt bij u thuis afgeleverd en onze buitenmonteurs, staan voor u klaar. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw schuur.

Schuur zadeldak Schoonhoven

Schuur zadeldak Schoonhoven (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen schuur houtbouw

Voor maatwerkspecialist in schuren, is ook geen enkel schuur hetzelfde. Wij bieden schuren op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf de afmetingen, welke houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het schuurtje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een schuur? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Ontwerp uw eigen schuur. U kunt ook voor uw schuur, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, een houtsoort en uw ontwerp model met deuren en ramen, aan ons doorgeeft.

Schuur houtbouw samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284