Prefab terrasoverkapping bouwpakket op maat

Bent u op zoek, naar een prefab terrasoverkapping zelfbouw bouwpakket, op maat? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij maken een totaal compleet bouwpakket met kant en klare, prefab wanden en leveren de daarbij behorende accessoires, bij u thuis af. 1001tuinhuisjes heeft een ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt aan het werk, met tuinkantoren, maar ook voor een veranda, een carport, een schuur, een tuinhuisje, een overkapping, een kapschuur, een garage. Alles wordt bij u thuis afgeleverd, als een compleet zelf bouwpakket. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Hoekoverkapping platdak L-vormig Bussum

Hoekoverkapping L-vormig Bussum (Voor meer informatie, klik op de foto)

Terrasoverkapping ontwerpen

Bent u op zoek naar een prefab zelf bouwpakket terrasoverkapping ? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes.nl aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerfabriek. 1001tuinhuisjes.nl heeft een ruim aanbod aan terrasoverkapping inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn veel met terrasoverkappingen aan het werk, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een kapschuur, een tuinkantoor en/of extra's. Ook zijn er mogelijkheden, voor een terrasoverkapping met een, kant-en-klaar, doe het zelf bouwpakket. Alles wordt dan aan geleverd als een kant en klare, complete prefab, paneel bouwpakket.

Terrasoverkapping monteren

Als de maatwerk specialist in tarrasoverkappingen, is er ook geen enkel overkapping  hetzelfde. Wij bieden terrasoverkappingen op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf welke houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen de carport moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Hebt u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een terrasoverkapoingen? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor dit specifieke terrasoverkapping een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de maten op geeft.

Terrasoverkapping samenstellen

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK