Houten schuur op maat, van de schuurspecialist

Bent u op zoek naar een houten schuur, ontwerp uw eigen schuur, bij de houten schuur specialist van Nederland? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerfabriek en montageteams.  1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan schuur inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Flevoland aan het werk met schuren, maar ook voor een tuinhuisje, een berging, een veranda, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor bent u op de juiste website. Tevens zijn er mogelijkheden, voor een schuur met een compleet, kant en klaar, "doe het zelf", zelfbouw bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd als een compleet prefab, paneelbouw pakket. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Garage zadeldak + schuur luifel Nijkerk

Garage zadeldak met schuur en luifel Nijkerk (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen schuur 

Als maatwerk specialist in schuren, is ook geen enkel schuur van de houten schuur specialist van Nederland hetzelfde. Wij bieden schuren op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf de afmetingen, welke houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het schuurtje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? Ook hebben lichtkoepels, glazen schuifpanelen en kan de schuur (voor-)geïsoleerd worden.

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een schuur? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een beter idee te krijgen. Ontwerp uw eigen schuur. U kunt ook voor uw schuur, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, een houtsoort en uw ontwerp model met deuren en ramen doorgeeft.

Schuur samenstellen

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK