Houten Prieel

Op zoek naar een houten prieel. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats en  montageteams. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan, priëlen, overkapping en veranda inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij veel bij u in de buurt aan het werk met priëlen, maar ook voor een tuinhuisje, een berging, een garage, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Tevens zijn er mogelijkheden, voor een overkapping met een compleet bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd en onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Hoekoverkapping platdak L-vormig Bussum

Hoekoverkapping platdak L-vormig Bussum (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen Houten Prieel

Voor de maatwerkspecialist in houten priëlen, is ook geen enkele prieel hetzelfde. Wij bieden priëlen, overkappingen en veranda's, op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf de afmetingen, een model, welke houtsoort, welke kleur hout en eventueel ook hoeveel deuren en ramen de overkapping/veranda moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? 

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een prieel? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Ontwerp uw prieel. U kunt ook voor uw eigen prieel, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, een houtsoort en uw ontwerp model, met eventuele deuren en ramen aan ons doorgeeft.

Houten Prieel samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK