Garage op maat, in Overijssel

Bent u op zoek naar een houten garage, in Overijssel of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats en montageteams.  1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan, garage, veranda en schuur inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Overijssel aan het werk met schuren, maar ook voor een tuinhuisje, een berging, een veranda, een garage, een kapschuur en/of een tuinkantoor bent u op de juiste website. Tevens zijn er mogelijkheden, voor een garage met een compleet, kant en klaar, "doe het zelf", zelfbouw bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd, als een kant en klaar, compleet prefab, paneelbouw pakket. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Garage zadeldak Giethoorn

Garage zadeldak Giethoorn (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen Garage 

Voor de maatwerk specialist in garages, is ook geen enkele garage hetzelfde. Wij bieden garages op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf de afmetingen, een model, welke houtsoort, welke kleur hout, maar eventueel ook hoeveel deuren en ramen de garage moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? Ook hebben lichtkoepels, glazen schuifpanelen en kan een schuur, tuinhuisje, garage en/of een berging (voor-) geïsoleerd worden.

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een garage? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een beter idee te krijgen. Ontwerp uw eigen garage. U kunt ook voor uw eigen garage, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, een houtsoort en uw ontwerp model, met eventuele deuren en ramen aan ons doorgeeft.

Garage samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK