Houten garage met overkapping

Bent u op zoek naar een mooie houten garage met overkapping op maat? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats en montageteams. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan, garage inspiratiemodellen. Wij zijn de specialist in het ontwerpen, fabriceren, leveren en het plaatsen van garages. Ook voor een tuinhuisje, een berging, een schuur, een veranda, een kapschuur en/of een tuinkantoor bent u op de juiste website. Tevens zijn er veel mogelijkheden, voor een garage met een totaal compleet prefab zelfbouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Garage platdak + carport Stavoren

Garage platdak + carport Stavoren (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen Garage 

Wij bieden, garages op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf de afmetingen, het model, welke houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen de garage moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, een overkapping en daarbij een zadeldak of juist een platdak? Ook hebben lichtkoepels, glazen schuifpanelen en kan uw garage, schuur, tuinhuis en/of een berging geïsoleerd worden.

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een beter idee te krijgen. U kunt ook voor uw garage, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, een houtsoort en uw ontwerp model, met eventuele deuren en ramen aan ons doorgeeft.

Garage samenstellen

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via de telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl  1001-Garage 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK