Houten garage Gelderland, op maat

Bent u op zoek naar een houten garage in Gelderland of omgeving? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats en montageteams. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan, garage, carport en schuur inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Gelderland aan het werk met garages, maar ook voor een tuinhuisje, een berging, een veranda, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Tevens zijn er mogelijkheden, voor een garage zelfbouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd, als een compleet bouwpakket. Onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Garage zadeldak + schuur luifel Nijkerk

Garage zadeldak + schuur luifel Nijkerk (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen garage 

Voor de maatwerkspecialist in houten garages, is geen enkele garage hetzelfde. Wij bieden garages op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf de afmetingen, een model, welke houtsoort, welke kleur hout en ook hoeveel deuren en ramen de garage moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een garage? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Ontwerp uw garage. U kunt ook voor uw eien garage, een geheel vrijblijvende maatwerk offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, een houtsoort en uw ontwerp model, met eventuele deuren en ramen aan ons doorgeeft.

Garage samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK