Houten berging op maat, in Utrecht

Bent u op zoek naar een houten berging in Utrecht of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats en montageteams. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan berging inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Utrecht aan het werk met bergingen, maar ook voor een tuinhuisje, een berging, een veranda, een schuureen garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor bent u op de juiste website. Tevens zijn er mogelijkheden, voor een berging met een compleet, kant en klaar, "doe het zelf", zelfbouw bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd als een compleet prefab, paneelbouw pakket. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Tuinhuis platdak modern + luifel Utrecht

Tuinhuis plat dak modern + luifel Utrecht (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw berging 

Als maatwerk specialist in houten bergingen, is ook geen enkele houten berging hetzelfde. Wij bieden bergingen op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf de afmetingen, welke houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen uw berging moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? Ook hebben lichtkoepels, glazen schuifpanelen en kan de berging (voor-)geïsoleerd worden.

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een berging? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een beter idee te krijgen. Ontwerp uw eigen berging. U kunt ook voor uw berging, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, een houtsoort en uw ontwerp model met deuren en ramen doorgeeft.

Berging samenstellen

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK