Houten berging in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een mooie houten berging, in Noord-Holland of omgeving? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats en montageteams. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan, berging inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Noord-Holland aan het werk met houten garages, maar ook voor een tuinhuisje, een schuur, een veranda, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Tevens zijn er veel mogelijkheden, voor een garage met een compleet, kant en klaar, bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd. Onze buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Berging zadeldak + carport Duivendrecht

Berging zadeldak + carport Duivendrecht (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen berging met of zonder carport

Wij bieden in Noord-Holland, houten bergingen op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf de afmetingen, het model, welke houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen de berging moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, een overkapping en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. U kunt ook voor uw eigen berging, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, een houtsoort en uw ontwerp model, met eventuele deuren en ramen aan ons doorgeeft.

Berging samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via de telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl  Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK