Houten Berging kopen

Wilt u een houten berging kopen. Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij hebben naast onze ontwerpafdeling, een eigen timmerwerkplaats en deskundige montageteams. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan berging inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij in geheel Nederland aan het werk met bergingen, maar ook voor een tuinhuisje, een veranda, een schuureen garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Tevens zijn er mogelijkheden, voor een houten prefab berging met een compleet, kant en klaar bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd als een compleet, paneelbouw pakket. Onze buitenmonteurs, staan voor u klaar. Uw berging wordt samengesteld, zoals u het wenst. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw berging. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Houten Berging plat dak Fietsenhok

Houten Berging plat dak Fietsenhok (Voor meer informatie klik op de foto)

Ontwerp uw eigen houten berging 

1001tuinhuisjes, ontwerpt, timmert en monteert uw houten berging. Voor de maatwerkspecialist in houten bergingen, is ook geen enkele berging hetzelfde. Wij bieden bergingen op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf de afmetingen, welke houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen uw berging moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? 

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een houten berging? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Ontwerp uw eigen berging. U kunt ook voor uw eigen berging, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, een houtsoort en uw ontwerp model met deuren en ramen aan ons doorgeeft.

Houten berging samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284