De berging met een veranda, inspiratie model type Hoogezand, heeft een zadeldak ofterwel een topgevel. Het bouwwerk bestaat uit douglas/lariks hout en heeft als dakbedekking, dakshingles. Deze berging, wordt ook in onze eigen timmerwerkplaats, met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhouten, wanden, staanders, liggers en dakbeschot, gemaakt. U kunt uit alle houtsoorten en dakbedekkingen kiezen. Op de afbeelding is deze berging te zien met lariks/douglas hout. De staander met schoren, staat op een beton poer.

Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Groningen aan het werk met bergingen, maar ook voor een tuinhuisje, een berging, een veranda, een schuureen garage, een carport, een overkapping, een kapschuur en/of een tuinkantoor bent u op de juiste website. 

Berging zadeldak Hoogezand

Berging zadeldak Hoogezand (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen berging 

Als maatwerk specialist in houten bergingen, is ook geen enkele berging hetzelfde. Wij bieden bergingen op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf de afmetingen, welke houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen uw berging moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? Ook hebben lichtkoepels, glazen schuifpanelen en kan de berging (voor-)geïsoleerd worden.

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een houten berging? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een beter idee te krijgen. Ontwerp uw eigen berging. U kunt ook voor uw berging, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, een houtsoort en uw ontwerp model met deuren en ramen doorgeeft.

Berging samenstellen

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK