Houten Berging Doetinchem

Bent u op zoek naar een houten berging inclusief montage, in Doetinchem en omgeving? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan bergingen en andere inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Gelderland aan het werk met houten prefab bergingen, maar ook voor een tuinhuis, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Berging platdak Stokkum

Berging plat dak Stokkum (Voor meer informatie, klik op de foto)

Uw maatwerk berging 

Voor de maatwerkspecialist in houten bergingen, is geen enkele houten berging hetzelfde. Wij bieden houten bergingen op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf, de afmetingen, welk houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën voor maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een berging? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw eigen berging een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen aan ons doorgeeft.

Berging samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl  Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284