Houten berging Doetinchem

Bent u op zoek naar een houten berging inclusief montage, in Doetinchem of de omgeving daarvan? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes aan het juiste adres. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan bergingen en andere inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel in Gelderland aan het werk met houten prefab bergingen, maar ook voor een tuinhuis, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een kapschuur, een tuinkantoor en/of extra's.

Berging platdak Stokkum

Berging plat dak Stokkum (Voor meer informatie, klik op de foto)

Uw maatwerk berging 

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is ook geen enkele houten berging in Doetinchem hetzelfde. Wij bieden houten bergingen op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf, de afmetingen, welk houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën voor maar u wilt graag wat voorbeelden zien van een berging  in Doetinchem of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een beter idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw berging een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Berging samenstellen

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl  

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK