• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Tuinhuis zadeldak + overkapping Alkmaar

Tuinhuis zadeldak + overkapping Alkmaar

Dit inspiratie tuinhuis Alkmaar, met zadeldak is afgebeeld met een lange kop/voorluifel, met echte dakpannen, als dakbedekking en een zinken dakgoot. Het tuinhuis is opgebouwd door middel van de houtbouw methode, wat inhoudt dat we staanders gebruiken en de buitenkant betimmeren met zwarte Zweeds rabat planken. De twee staanders, de ramen en deuren van het tuinhuis zijn gemaakt van hardhout. Wij kunnen dit tuinhuis geheel met complete wanden bij u thuis afleveren. Ook hebben wij de verf, om het het tuinhuis te (laten) schilderen.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere dakbedekking, houtsoort en/of andere deuren en ramen. 1001tuinhuisjes heeft meer 1000 mogelijkheden.

1001tuinhuisjes.nl heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc. 

Ook heeft u de mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel, glazen schuifpanelen en om het bouwwerk te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

Specificaties:  
Tuinhuis:   3,5 x 3,0 m
Voorluifel:   3,5 x 4,0 m
Oppervlakte:   24,5 m2
Wandhoogte:   2,20 m
Totale hoogte:   2,75 m
Fundering:   Hardhouten ringbalk
Wanden:   Zweeds vurenhout (gebeitst)
Materiaal dak:   Dakpannen
Goten:   Zinken dakgoot
Ramen:   2 vaste ramen
Deuren:   1 dubbele deur

Zit het tuinhuis met overkapping zoals u het wenst er nog niet tussen? Wilt u bijvoorbeeld een andere houtsoort, wilt u een andere hoogte of moet de vorm net wat anders? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK