• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinhuis platdak Red-Cedar kubus Haarlem

Tuinhuis platdak Red-Cedar kubus Haarlem

Het tuinhuis/berging, kubus model Haarlem, heeft een platdak en is uitgevoerd met zeer exclusief red-cedar hout en een hardhouten deur. Dit tuinhuis met platdak heeft een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via een dak doorvoer wordt afgevoerd. Een tuinhuis met platdak kan worden gemaakt, met rondom het dak een dak overstek en zonder een dak overstek. Zonder een dak overstek, rondom het dak, kan de afwatering van het regenwater, via een stadsuitloop weggevoerd worden.

Het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM dak rubberfolie, afgewerkt met aluminium daktrim.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam, staat ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen tuinhuis/berging en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd.  

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout.

Ook zijn er mogelijkheden voor een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of om het tuinhuis geheel te isoleren

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK